Instrukcje, aby tymczasowo ukryć lub trwale usunąć kanały YouTube

YouTube jest wiodącą na świecie witryną do udostępniania i przeglądania filmów, z której korzysta wiele osób do udostępniania swoich filmów. Ludzie odwiedzają YouTube, aby wyszukiwać filmy z różnych dziedzin, takich jak nauka, rozrywka czy edukacja.

YouTube na iOS

YouTube na Androida

YouTube na Windows Phone

Możesz także utworzyć własny kanał YouTube i zarabiać na przesyłanych filmach. Ale z jakiegoś powodu chcesz tymczasowo ukryć treści opublikowane na kanale lub trwale usunąć swój kanał YouTube, w tym artykule poprowadzi Cię to.

Jak tymczasowo ukryć kanał YouTube

Możesz ukryć treści na swoim kanale YouTube i wybrać, aby pokazać je później. Ukrywanie treści, nazw kanałów, filmów, które lubisz, swoich filmów, subskrypcji i subskrybentów, staniesz się prywatny.

Wszystkie Twoje komentarze i odpowiedzi zostaną trwale usunięte, ale dane Twojego konta w innych produktach Google nie zostaną usunięte.

Aby tymczasowo ukryć zawartość kanału YouTube, wykonaj następujące czynności:

Krok 1: Upewnij się, że jesteś zalogowany na swoim koncie YouTube za pomocą kanału, który chcesz ukryć.

Krok 2: Przejdź do sekcji ustawień zaawansowanych, wykonując:

Instrukcje, aby tymczasowo ukryć lub trwale usunąć kanały YouTube

  • W prawym rogu ekranu witryny YouTube kliknij swoje konto i ikonę koła zębatego Ustawienia .
  • W arkuszu ustawieniach konta (Ustawienia zaawansowane), wybierz Przegląd (Przegląd) .
  • Pod nazwą kanału wybierz Zaawansowane .

Instrukcje, aby tymczasowo ukryć lub trwale usunąć kanały YouTube

Krok 3: Przewiń w dół i kliknij Usuń kanał . Może pojawić się monit o zalogowanie się na konto Google .

Instrukcje, aby tymczasowo ukryć lub trwale usunąć kanały YouTube

Krok 4: Na następnej stronie wybierz Chcę ukryć mój kanał ( Chcę ukryć mój kanał ).

Instrukcje, aby tymczasowo ukryć lub trwale usunąć kanały YouTube

Krok 5: Wybierz zawartość, aby potwierdzić to, co chcesz ukryć.

Instrukcje, aby tymczasowo ukryć lub trwale usunąć kanały YouTube

Krok 6: Następnie wybierz Ukryj mój kanał .

Jeśli chcesz, aby inne osoby widziały treść na Twoim kanale lub chcesz przesyłać treści, komentować lub korzystać z list odtwarzania, możesz włączyć kanał ponownie.

Instrukcje, aby trwale usunąć kanał YouTube

Zamknięcie kanału YouTube oznacza trwałe usunięcie treści, w tym filmów, komentarzy, wiadomości, list odtwarzania i historii. Pamiętaj, że obecnie nie można usunąć kanału na urządzeniach mobilnych. Postępuj zgodnie z tymi instrukcjami, aby trwale usunąć swój kanał YouTube:

  • Wykonujesz te same pierwsze 3 kroki na tymczasowym ukrytym kanale YouTube.
  • Następnie na następnej stronie wybierz Chcę trwale usunąć moje treści .

Instrukcje, aby tymczasowo ukryć lub trwale usunąć kanały YouTube

  • Wybierz całą zawartość, aby potwierdzić, że chcesz usunąć kanał YouTube.

Instrukcje, aby tymczasowo ukryć lub trwale usunąć kanały YouTube

  • Kliknij Usuń moją treść . Możesz także zobaczyć Usuń mój kanał .

Aktualizacje mogą zająć trochę czasu, więc możesz przez chwilę oglądać miniatury filmów w witrynie.

Uwaga: te kroki spowodują jedynie usunięcie Twojego kanału YouTube, a nie profilu Google+ ani strony połączonej z kanałem lub kontem Google, którego używasz do logowania.

Wystarczy kilka szybkich kroków, aby usunąć lub ukryć swój kanał YouTube. Pamiętaj, że treść może nadal być widoczna, gdy kanał YouTube jest ukryty, ale nie można go przywrócić po usunięciu. Zastanów się więc, zanim zaczniesz manipulować offline.

Zostaw komentarz

Zatrzymaj niechciane drukowanie i pobieranie w ONLYOFFICE

Zatrzymaj niechciane drukowanie i pobieranie w ONLYOFFICE

Ustaw limity drukowania i pobierania tylko dla łączy ONLYOFFICE, członków pokoju lub sesji API Dokumentów, a następnie zweryfikuj ograniczenia z poziomu konta odbiorcy.

Zaplanuj niezawodne kopie zapasowe dla obszaru roboczego ONLYOFFICE

Zaplanuj niezawodne kopie zapasowe dla obszaru roboczego ONLYOFFICE

Ustaw miejsce docelowe kopii zapasowej, harmonogram, zasięg poczty i limit przechowywania w obszarze roboczym ONLYOFFICE, a następnie sprawdź, czy archiwum jest gotowe do przywrócenia.

Wdróż ONLYOFFICE Docs Enterprise z oficjalnym plikiem Compose

Wdróż ONLYOFFICE Docs Enterprise z oficjalnym plikiem Compose

Uruchom stos Enterprise Docker Compose, zapisz jego licencję i dane, bezpiecznie skonfiguruj JWT i sprawdź, czy edytory są gotowe do integracji.

Czysty tekst arkusza kalkulacyjnego z możliwością wielokrotnego użytku makro ONLYOFFICE

Czysty tekst arkusza kalkulacyjnego z możliwością wielokrotnego użytku makro ONLYOFFICE

Użyj makra JavaScript ONLYOFFICE, aby usunąć znaki niedrukowalne i usunąć zbędne spacje z określonego zakresu arkusza kalkulacyjnego, korzystając z bezpiecznego przepływu pracy przeglądu.

Zmień domyślną lokalizację przechowywania danych w obszarze roboczym ONLYOFFICE

Zmień domyślną lokalizację przechowywania danych w obszarze roboczym ONLYOFFICE

Przenieś dane portalu z domyślnego dysku do obsługiwanego dostawcy pamięci masowej w chmurze lub bezpiecznie przenieś dane Docker, zmieniając mapowanie woluminu hosta.

Całkowite usunięcie serwera dokumentów ONLYOFFICE z systemu Linux

Całkowite usunięcie serwera dokumentów ONLYOFFICE z systemu Linux

Sprawdź, czy Document Server używa pakietu Linux czy Dockera, usuń tylko jego komponenty i sprawdź pozostałe dane, nie usuwając przez pomyłkę usług współdzielonych.

Zatrzymaj opóźnienia we współedycji ONLYOFFICE, znajdując wąskie gardło

Zatrzymaj opóźnienia we współedycji ONLYOFFICE, znajdując wąskie gardło

Powiąż powolną edycję zespołową z obciążeniem zasobów Dockera, połączeniami proxy lub obciążeniem dokumentu, a następnie wybierz rozwiązanie odpowiadające Twoim pomiarom.

Konfigurowanie protokołu HTTPS dla dokumentów ONLYOFFICE w Dockerze

Konfigurowanie protokołu HTTPS dla dokumentów ONLYOFFICE w Dockerze

Wybierz miejsce, w którym protokół TLS ma zostać zakończony, bezpiecznie zamontuj zaufany certyfikat i klucz prywatny oraz zweryfikuj dostęp HTTPS do serwera ONLYOFFICE Docs w środowisku Docker.

Połącz aplikację PHP z dokumentami ONLYOFFICE i zapisz zmiany

Połącz aplikację PHP z dokumentami ONLYOFFICE i zapisz zmiany

Osadź edytor ONLYOFFICE w swojej aplikacji PHP, podpisz jego konfigurację za pomocą JWT i zapisz edytowane pliki za pomocą bezpiecznego wywołania zwrotnego.

Zachowaj ONLYOFFICE Spell Check w wybranym języku

Zachowaj ONLYOFFICE Spell Check w wybranym języku

Ustaw język sprawdzania poprawności całego dokumentu lub zaznaczonego tekstu, sprawdź, czy sprawdzanie pisowni jest aktywne i rozpoznaj, kiedy brakuje słownika serwera.