Bezpieczne czyszczenie wersji plików ownCloud za pomocą polecenia occ
Usuń każdą zapisaną wersję pliku ownCloud Server Classic dla jednego konta lub wszystkich użytkowników i odróżnij pełne usunięcie od wygaśnięcia na podstawie okresu przechowywania.